Výrobní závody
Naše závody představují moderní výrobu na špičkové technické úrovni. Splňují nejvyšší hygienické nároky a požadavky na kvalitu produkce včetně standardů HACCP, ISO, IFS a dalších.
Hesov
Závod se sídlem v Přibyslavi na Vysočině, jehož historie sahá až do roku 1924. Místo, kde se v zrodil legendární Pribináček. „Pramen zdraví z Posázaví“ se zde vyrábí a nadále inovuje dodnes s produkcí 42 622 065 miliónů klasické varianty oblíbeného dezertu v roce 2020. Podnik v Hesově zaměstnává 392 lidí.
Hodonín
Hodonínský podnik v rodném městě Tomáše Garrigua Masaryka v malebném centru Slovácka na řece Moravě. O #tonejlepsizmleka zde pečuje 130 zaměstnanců. Historie závodu sahá opravdu hluboko až do roku 1874, kdy mlékárnu v Hodoníně založil švýcarský výrobce sýrů Jakub Rieben. Tradiční značky zde vyrábíme dodnes.
Liptov
Mlékárna ve slovenském Liptovském Mikuláši se nachází v centru úrodné Liptovské kotliny, na úpatí Nízkých a Západních Tater. Z místních hor zde zpracováváme pouze to nejkvalitnější mléko a vyrábíme sýrové speciality ojedinělého charakteru, které nenajdete nikde jinde na světe. Z ryzí panenské přírody přinášíme #tonejlepsizmleka s prémiovou značkou Liptov.