Zpět na novinky

Bocuse d’Or Czech 2025 zná své vítěze. Savencia byla u toho.

V pondělí 30. června se prostory Grandhotelu Pupp proměnily v kulinářskou scénu plnou napětí, špičkových výkonů a inspirace. Finále národního kola prestižní soutěže Bocuse d’Or Czech nabídlo jedinečný zážitek. A my jsme byli u toho jako hrdý partner.

Hlavní soutěžní klání přineslo mimořádné výkony. Dominik Unčovský si svým výkonem zajistil vítězství a postup do evropského kola. Na druhém místě se umístil Vojtěch Petržela, třetí skončil Štěpán Zouzal. Všem finalistům gratulujeme. Svým nasazením a kreativitou posunuli laťku české gastronomie ještě výš.

 

 

Součástí programu byla i dětská kuchařská soutěž, kde si děti samy vyzkoušely práci s oblíbenými produkty našich značek jako například Lučina, Pribináček a Sedlčanský Hermelín. Malí kuchaři ukázali, že radost z vaření nemá žádnou věkovou hranici.

 

 

 

Celodenní program obohatily přednášky a workshopy, které přiblížily různé stránky gastronomie. Například sommeliérka Klára Kollárová v rámci svého workshopu ukázala, jak párovat vína se sýry Král Sýrů. 

 

 

Jsme rádi, že jsme mohli být součástí soutěže nejen symbolicky, ale i prakticky. Všichni soutěžící a porotci od nás obdrželi výrobky naší značky Elle & Vire. Věříme, že se jim s nimi bude skvěle pracovat, protože za touto kvalitou stojí mnoho práce a především prvotřídní suroviny.

 

 

Závěrem patří velké poděkování všem, kteří vytvořili atmosféru, na kterou se nezapomíná. Jak shrnul ředitel soutěže Mgr. Adam Eliáš: „Bez Vás by se nikdy nepodařilo vykouzlit tak báječnou atmosféru. Vám se podařilo propojit eleganci Grandhotelu Pupp a špičkovou gastronomii s atmosférou sportovního utkání. V tomto jsme skutečně jediní v zemi a Vám za to patří velké díky.“

 

 

Jsme hrdí, že jsme mohli být u toho a těšíme se na další společná setkání.

 

Zpět na novinky