Veronika Halamková úspěšně zakončila Trainee program
Trainee program v Savencia F&D pomáhá absolventům při zorientování se v pracovním procesu. Jednou z absolventek programu je Veronika Halamková, která se stala mistrovou ve výrobě zrajících sýrů v hesovské mlékárně.
Může být náročné se zorientovat v práci hned po absolvování školy. Mladým lidem proto nabízíme možnost zařadit se do Trainee programu. Během jednoho roku si projdou kompletně celým závodem. Poznají způsob práce ve výrobě, balírně i mlékárně. V průběhu Trainee programu se vyprofilují na konkrétní pozici.
Veronika na základě úspěšného zakončení Trainee programu dostala pracovní nabídku na pozici mistra ve výrobě zrajících sýrů! Tuto událost si nemohli nechat ujít Stéphane Speckens, ředitel hesovské mlékárny (na fotografii výše uprostřed), Pavel Berounský, vedoucí výroby zrajících sýrů (na fotografii výše vlevo), a Jiří Pavlas, manažer bezpečnosti (na fotografii výše vpravo). Veronice poblahopřáli a předali kytici.