Zpět na novinky

Vidět celou výrobu v souvislostech je skvělé

Ve společnosti Savencia F&D podporujeme a rozvíjíme mladé talentované lidi díky našim Trainee programům. Letos v září ho úspěšně zakončil i Jan Němec, který program absolvoval v hesovském závodě.

Jan vystudoval obor Technologie potravin na brněnské Mendelově univerzitě a už během studií ho začal zajímat mléčný průmysl. Po absolvování proto začal hledat uplatnění právě v tomto odvětví a Trainee program v Savencia se zdál být ideální volbou!

V průběhu roku Jan prošel různými odděleními a vyzkoušel si jak práci ve výrobě, tak spolupráci s kolegy na středních i vyšších manažerských pozicích. V provozu výroby Jan poznal celý proces výroby našich produktů. Od manažerů získal vhled do jejich práce, do struktury řízení a u některých z nich i samostatně pracoval na menších projektech.

Trainee program vás nakopne

„Když má člověk vizi, chce proniknout do určitého oboru a je ochotný pro to něco udělat, Trainee program vám nabídne zkušenosti, kontakty, možnost zjistit, jak celá továrna funguje od začátku až do konce. Vidět celou výrobu v souvislostech je skvělé i pro další kariérní postup,“ říká Honza Němec spokojeně.

Čerstvý absolvent Trainee programu také nedá dopustit na svoji mentorku, kterou byla Anna Novotná, HR Generalist hesovského závodu. „Anička byla úžasná. Dělala mi takovou ,závodní maminku‘, dávala mi spoustu užitečných rad a když jsem měl nějaký problém, běžela za mnou klidně přes celou fabriku, aby mi pomohla,“ směje se Jan a dodává, že by určitě neměnil.

O tom, že byl Trainee program úspěšný, svědčí i fakt, že Honza Němec chce i nadále pracovat pro Savencia. Během putování po firmě ho zaujala výroba tvarohových specialit a těší se na nové možnosti, které mu práce v Savencia přinese.

 

Trainee program v Savencia F&D je navržen tak, aby poskytoval ucelený přehled o procesu výroby, a zároveň připravoval účastníky na budoucí karieru v potravinářském průmyslu. 

Sledujte náš kariérní portál a nezmeškejte příležitost stát se součástí našeho týmu a společně s námi tvořit budoucnost potravinářství.

 

Zpět na novinky