Vítěz zaměstnanecké soutěže na cukrářském kurzu Ivety Fabešové
Letošní 70. výročí Pribináčku jsme v Savencia oslavili soutěží pro naše zaměstnance, kteří vařili a pekli nejrůznější dobroty s Pribináčkem. Odměnou pro vítěze byla účast na cukrářskému kurzu Ivety Fabešové.
V soutěži k 70. výročí našeho ikonického produktu měli zaměstnanci za úkol připravit sladké či slané pokrmy, přičemž součástí receptu musel být i právě Pribináček. Výběr vítěze nebyl vůbec snadný - sešlo se totiž téměř 20 receptů na nejrůznější pochoutky!
Nakonec se štěstí usmálo na Romana Bílka, který v Savencia pracuje jako IT analytik. Zabodoval s receptem na lahodný dortík Pribináček. Jako odměnu za vítězství obdržel voucher na cukrářský kurz Ivety Fabešové pro 2 osoby.
V pondělí 28. října se na kurz do Akademie Grosseto vydal se svojí manželkou. Užili si společně krásný den, dozvěděli se spoustu zajímavých tipů a triků z cukrářského oboru a také ochutnali spoustu sladkých dobrot.
A jak se jim pečení pod vedením profesionální cukrářky dařilo? Podívejte se na video.