Zpět na recepty

Lučina & Skyr a zapečená quesadilla

Moderní
Snadné
30 minut
Ukázka receptu

Postup

Krůtí maso si nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a na olivovém oleji zprudka orestujeme na pánvi. Každou tortillu si potřeme Lučinou & Skyrem, na polovinu tortilly dáme rukolu, krůtí maso a posypeme sýrem. Tortillu přehneme napůl a dáme zapéct. Poté ji hned rozkrojíme na tři trojúhelníky. Podáváme s Lučinou & Skyr posypanou směsí nasekaných oříšků a semínek. Talíř ještě dozdobíme nakrájeným avokádem a ředkvičkou.

Ingredience

  • tortilly (velké) 2 ks
  • Lučina & Skyr 60 g
  • rukola 2 hrsti
  • nastrouhaný cheddar 80 g
  • krůtí maso 100 g
  • lžička olivového oleje 1
  • sůl + pepř

K podávání

  • Lučina & Skyr 60 g
  • avokádo
  • ředkvičky
  • nasekané oříšky a semínka (např. lískové oříšky, sezam a pistácie)
Zpět na recepty

Další recepty