Lučina & Skyr a zapečená quesadilla
Postup
Krůtí maso si nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a na olivovém oleji zprudka orestujeme na pánvi. Každou tortillu si potřeme Lučinou & Skyrem, na polovinu tortilly dáme rukolu, krůtí maso a posypeme sýrem. Tortillu přehneme napůl a dáme zapéct. Poté ji hned rozkrojíme na tři trojúhelníky. Podáváme s Lučinou & Skyr posypanou směsí nasekaných oříšků a semínek. Talíř ještě dozdobíme nakrájeným avokádem a ředkvičkou.
Ingredience
- tortilly (velké) 2 ks
- Lučina & Skyr 60 g
- rukola 2 hrsti
- nastrouhaný cheddar 80 g
- krůtí maso 100 g
- lžička olivového oleje 1
- sůl + pepř
K podávání
- Lučina & Skyr 60 g
- avokádo
- ředkvičky
- nasekané oříšky a semínka (např. lískové oříšky, sezam a pistácie)